Lizzz – Lizz Frijters

logo-lizzz

Mijn naam is Lizz Frijters.
Na het afronden van mijn studie (goudsmid & edelsteenkundige) ben ik mijn eigen onderneming gestart.

Goudsmederij Lizzz biedt u Tilburgs vakmanschap in diverse edelmetalen. Ieder sieraad wordt naar eigen ontwerp vervaardigd en maar één keer uitgebracht. Hierdoor is ieder sieraad een uniek stuk! Naast de creatie van unieke stukken werken wij bij Lizzz ook aan grotere opdrachten waarbij meerdere dezelfde stukken gemaakt worden.

Meewerkend partner bij Lizzz is Alecco Giljam. Zijn voornaamste taken binnen Lizzz zijn het vervaardigen van nieuw werk, het repareren van sieraden, het zetten van edelstenen en het graveren van sieraden. Ook Alecco is zowel goudsmid als edelsteenkundige.

Naast het ontwerpen en maken van sieraden repareren wij ook uw kapotte sieraden. Ook bieden wij de mogelijkheid om onder begeleiding zelf een sieraad te vervaardigen.

De ‘Tilburg-collectie’ (alleen verkrijgbaar bij La Belle Epoque) bestaat uit sieraden die hun inspiratie hebben gekregen uit markante kenmerken van typisch Tilburgse gebouwen. Zo vindt u hier o.a. een broche (pin) geïnspireerd door de entree van het De Pont museum, oorbellen door de daken van de textielfabriek, collierhangers door de ‘wasknijper’ (klokgebouw) van het Centraal station en een ring door het T-Kwadraat. Apart van deze bijzondere collectie zijn hier ook andere ontwerpen verkrijgbaar.

Meer informatie vind u op de website van Lizzz www.lizzz.nl