interieurcollectie

Sopafra – Deze Franse familieonderneming is gespecialiseerd in de productie van linnentextiel en manden onder de naam “Clementine Creations”. Daarnaast biedt zij een grote keuze aan stijlvolle Franse woon-, bad- en tuinaccessoires in de traditionele Franse Vintage-stijl, van onder andere het merk Germaine. De fabriek staat in de buurt van Toulouse.

SOPAFRA SARL


Carola Van Dyke – Carola maakt spannende creaties met een eclectische mix van vintage en moderne stoffen. Beïnvloedt door een passie voor kleur, die voortkomt uit haar jeugd in Nederland, zijn haar ontwerpen uniek en speciaal. Van kinds af aan is Carola bekend met kleurrijke kleding – gemaakt door haar moeder en grootmoeder – en door de combinatie met een sterk gevoel voor Nederlandse vormgeving, hunkerde ze naar het mengen van gewaagde kleuren. Dit is duidelijk herkenbaar in haar ontwerpen. Uitbundig & levendig in stijl, zijn haar creaties allemaal individueel handgemaakt in Groot-Brittannië. In het plaatsje waar haar atelier gevestigd is, werkt de helft van de vrouwelijke inwoners mee aan haar bijzondere creaties.

Logo

20160903_140208

 


Onze meubelcollectie – De veelal Vintage en Industriële meubelstukken in de winkel zijn afkomstig uit verschillende delen van de wereld. Hierdoor bestaat de mogelijkheid om desgewenst een interieur samen te stellen door uiteenlopende stijlen met elkaar te combineren. Mocht het u niet lukken om in de winkel een keus te maken dan bieden wij de mogelijkheid om samen met u (op afspraak) een bezoek te brengen aan onze groothandel. Omdat wij nauw samenwerken met deze groothandel kan een bijzonder interieur samengesteld worden voor een bijzondere prijs. Vraag in onze winkel naar de mogelijkheden.

20160901_121910          20160901_122122

20160901_13074420160901_130759

 

 

 

 


Mijn Stijl & Puur Zeep – In onze winkel verkopen wij de unieke en natuurlijke zeep(gerelateerde) collectie van ‘Mijn Stijl’ en ‘Puur Zeep’. De producten van ‘Puur Zeep’ zijn plantaardig en dierproefvrij. De assemblage van het eindproduct wordt verzorgd door mensen met een arbeidsbeperking.

De ‘Mijn Stijl’ producten zijn ‘gewoon leuke hebbedingen’ voor in huis en allemaal in MIJN STIJL!. Deze producten hebben niet hetzelfde verhaal als de producten van ‘Puur Zeep’.

 

20160901_130714


POMAX  deco – In onze winkel verkopen wij een aantal producten van het bijzondere merk Pomax uit België. In onze collectie vindt u de schaaltjes (groot en klein) en de ontbijtbordjes in de kleuren grijs, blauw en mosterdgeel.

foto-schaaltjes