Collectie

 

U vindt bij ons werken van onder andere:

 

Erik Zwezerijnen  

          ‘City by night’

U zult in zijn werk altijd taferelen aantreffen waarin mens en dier hun plaats vinden, geboren in zijn fantasie. Harmonie is hierbij het sleutelwoord. Vredig maar niet zoetsappig! Er is kracht aanwezig, een puur positieve energie, bruisende vitaliteit, welke het intens genieten van het scheppingsproces overbrengt naar de toeschouwer en hem er deelachtig aan maakt! Alles wat Erik Zwezerijnen laat zien is puur, niet conceptioneel maar origineel.

 

Svetlana Kalachnik     

‘Swimming and Diving’

De jonge talentvolle Russische kunstenares Svetlana Kalachnik is al op jonge leeftijd begonnen met het maken van iconen. Door haar verhuizing naar Spanje krijgt haar werk een totaal andere wending. De westerse invloeden zorgen ervoor dat de schilderijen van Svetlana vol humor, kleur en verleiding zitten. De humor zit hem voornamelijk in de spanning en tegenstellingen tussen mannen en vrouwen, maar tegelijkertijd voel je een bijzondere liefdevolle band tussen de personen op het doek. Mensen van alle dag worden in een bijzonder tafereel geplaatst waarbij de technieken die ze voorheen gebruikte in haar iconen, nu op een wel heel bijzondere manier terugkomen. Zeer gedetailleerd maar toch niet realistisch. Kleine details zorgen voor de nodige hilariteit.

 

Thea Kanters    Foto

 Foto      ‘Inside-Out’

Ze is gefascineerd door de natuur; de oerkrachten. Hoe het leven zich heeft ontwikkeld door evolutie. Hoe alle leven op aarde met elkaar verbonden en verwant is. Overeenkomsten en symbiose tussen mens, dier en plant.
Vanuit mijn interesse voor sciencefiction literatuur fantaseert ze hier op door.
In haar hoofd en met haar handen creëert ze nieuwe, mogelijke toekomstige levensvormen.
Ervaar de kracht, schoonheid en verbondenheid met de ons omringende natuur en laat je door haar meevoeren op de golven van de fantasie.

 

Carola van Dyke bull-in-field-medium

20160903_140208      ‘Cussions’

Carola maakt spannende creaties met een eclectische mix van vintage en moderne stoffen. Beïnvloedt door een passie voor kleur, die voortkomt uit haar jeugd in Nederland, zijn haar ontwerpen uniek en speciaal. Van kinds af aan is Carola bekend met kleurrijke kleding – gemaakt door haar moeder en grootmoeder – en door de combinatie met een sterk gevoel voor Nederlandse vormgeving, hunkerde ze naar het mengen van gewaagde kleuren. Dit is duidelijk herkenbaar in haar ontwerpen. Uitbundig & levendig in stijl, zijn haar creaties allemaal individueel handgemaakt in Groot-Brittannië. In het plaatsje waar haar atelier gevestigd is, werkt de helft van de vrouwelijke inwoners mee aan haar bijzondere creaties.